A trendek időről időre váltják egymást, és ez akkor sincsen másként, ha női táskákról van szó. Míg a férfiak sokszor beérik egy oldaltáskával, addig a nők körében inkább megtalálhatóak igazi táskarajongók. Ha nem engedheti meg magának a több százezres designer táskákat, akkor is rátalálhat olyan márkákra, melyek prémium kategóriát képviselnek.

 


Minőség, ami mellett nem érdemes elmenni!


 

A női táska velünk van a hétköznapokban, és ennek megfelelően általában nagy strapának van kitéve.


Ez így van akkor is, ha öltözékéhez vagy az alkalomhoz passzolóan szívesen váltogatja a használt kiegészítőt. A megbízható minőség tehát kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a táska azonnal szem előtt van, és így meghatározza az ízléses, stílusos megjelenést.


Ezt a színvonalat kaphatja meg az olyan népszerű és ismert márkáktól, mint például a Samsonite, a Choice, vagy az Emporio Valentini.


 

Táskatrendek 2020-ban


 

A női táskák aktuális kínálatában megtalálható darabok egyaránt hordozzák magukon az elmúlt évtizedek sajátos stílusát, s ugyanakkor a korszerű anyaghasználat és kivitelezés sem hiányozhat esetükben.


A múlt és a jelen sajátos összekapcsolódása ez, melynek köszönhetően egyedi megoldások születnek.


 

Vissza a 70-es évekbe?

 


A formavilágot és a színeket illetően mindenképp. Nem csak a trapéznadrág jön újra divatba, hanem azok a kisebb crossbody táskák is, melyek akár rojtokkal is díszítettek, és kitűnően mutatnak a magasított derekú farmerekkel.


A legjobb az egészben az, hogy az újszerű köntösben elérhető női táskák kiválóan passzolnak az aktuális divathoz. Megállják helyüket munkába, megbeszélésre, a bohém, rojtos darabok pedig ideális kiegészítői a szabadidős elfoglaltságoknak.


 

Shopper, amibe tényleg minden belefér

 


Mindannyian ismerjük azokat a helyzeteket, amikor egy nagyméretű táskára lenne szükségünk, amelybe tényleg minden, a nap folyamán szükséges holmi áttekinthetően elfér. Nem ritka, hogy a laptopot is magunkkal kívánjuk vinni, ezért a méret és a megfelelő belső kialakítás nélkülözhetetlenek.


A Chesterfield Darwin laptoptartós shopper táskája kifejezetten ilyennek számít, de a Puma női táskák kínálatában is megtalálhatóak az extrém nagy shopper fazonú táskák.

 


Ízléses színpárosítások akár alkalmakra is


 

Nem kőbe vésett szabály, hogy a női táska egyetlen színben legyen elérhető. Ma már olyan izgalmas színkombinációk is megtalálhatóak a kínálatban, melyek nem veszítenek így sem eleganciájukból, mégis feldobják a megjelenést.


Az aktuális trendeket követve az ízléses színpárosítások iránt minden korábbinál többen érdeklődnek. A téli időszakban is érdemes a vidámabb, világosabb színekkel megpróbálkozni, hiszen nem a fekete az egyetlen opció a hideg hónapokban.

 


A minimalizmus elérte a táskatrendeket is


 

A minimál stílus a lakberendezés terén már hódít egy ideje. Most a táskatrendek egy része is ebbe az irányba mutat. Az egyszerű megjelenés gyakran praktikus belső kialakítással társul.


Ez utóbbi a kényelmes használat érdekében nélkülözhetetlen, de természetesen nem elhanyagolható az sem, mennyire jól kihasználható a választott darab. A minimalista külső lehetővé teszi, hogy többféle alkalomra is gond nélkül viselhető legyen az új kedvenc.

 


Elegáns női aktatáska akár laptop számára is


 

A munkahelyi megjelenés és az ezzel összefüggő feladatok kapcsán elmaradhatatlan az aktatáska, mely többféle stílusban elérhető.


Az aktuális trendek között a Samsonite laptoptartós irattáska átmenetet képez az aktatáska és a női kézitáska között.


Ha ennél komolyabb darabra lenne szükség, akkor a Rialto, az egyedi megjelenéssel bíró Giorgio Carelli zsíros bőr aktatáska, vagy a Samsonite különféle méretű modelljei bizonyulnak tökéletes választásnak.